+40.232.261.950
office@dacorumgrup.ro
Bd. Chimiei, nr. 89, Iași, România

Philips este un lider în cadrul inovațiilor tehnologice medicale ce se adresează diverselor nevoi globale din domeniul sănătății, urmărind creșterea calității vieții oamenilor într-un mod sustenabil, cu peste 57000 de brevete.

PHILIPS

Monitorizare

Un mediu în care timpul este esențial, iar fiecare decizie luată este crucială. Așa ar putea fi descrise mediile clinice din ziua de astăzi, în care deși tehnologia joacă un rol hotărâtor în creșterea calității tratamentului pacienților, specialiștii se confruntă cu diverse provocări, precum lipsa de personal și necesitatea monitorizării din ce în ce mai precise și frecvente a parametrilor vitali, întrucât aceștia sunt esențiali pentru procesul decizional al acestora. Prin urmare, este nevoie de sisteme intuitive și performante, care oferă informații clinice esențiale pentru stabilirea unui diagnostic și prognostic corect și clar, dar a căror configurație le permit cadrelor medicale să aibă un proces de lucru organizat și accelerat, dar flexibil, pentru a furniza un tratament eficient pentru fiecare pacient în parte.

  EFICIENȚA ADAPTABILĂ PENTRU FIECARE PACIENT

  Soluțiile Philips fac diferența în tratarea pacienților și eficientizarea fluxului de lucru al cadrelor medicale.

  De aceea, prin portofoliul său de soluții de monitorizare, Philips Healthcare oferă o viziune modernă, care nu se rezumă doar la afișarea parametrilor vitali ai pacienților pentru cunoașterea stării lor de sănătate, dar care se focusează pe oferirea unor noi tipuri de configurații pentru eficiență pentru întregul mediu spitalicesc. Aceste sisteme performante și intuitive sunt recunoscute nu numai pentru precizia de afișare a unei game largi de parametri vitali, dar și pentru interfețele intuitive ale acestora ce sunt ușor de navigat și oferă utilizatorului estimările clinice ale acestor parametri pentru un proces decizional facilitat.

   MONITORIZARE INTEGRATĂ

   Sistemele Philips sunt concepute pentru a permite circulația sigură a datelor clinice la nivelul instituției medicale.

   În același timp, conectivitatea este un aspect pe care Philips îl prioritizează prin fiecare soluție de monitorizare, întrucât acestea sunt configurabile pentru a se conecta cu ușurință la infrastructura IT a fiecărei unități medicale, dar și pentru a putea transfera datele clinice ale fiecărui pacient la alte sisteme, precum stații centrale de monitorizare, monitoare de transport sau platforme online pentru uz clinic, într-un mod rapid și sigur.

    Prin urmare, soluțiile de monitorizare pot fi clasificate în:

     • Monitoare de funcții vitale
     • Monitoare de transport
     • Monitoare de telemetrie
     • Monitoare RMN
     • Stații de monitorizare
     • Defibrilatoare
     • Electrocardiografe
     • Cardiotocografe

      Gama Intellivue

      Monitoare de funcții vitale

      Gama Efficia

      Monitoare de funcții vitale

      Efficia CMS200

      Stație centrală de monitorizare

      Philips PIC iX

      Stație centrală de monitorizare

      Efficia DFM100

      Defibrilator

      Intellivue MX100

      Monitor de transport

      Intellivue X3

      Monitor de transport

      Expression MR200

      Monitor RMN

      Expression MR400

      Monitor RMN

      Gama Pagewriter

      Electrocardiografe

      Gama Avalon

      Cardiotocografe