+40.232.261.950
office@dacorumgrup.ro
Bd. Chimiei, nr. 89, Iași, România

COMPANIE

Povestea noastră

CINE SUNTEM

Furnizăm soluții integrate la cheie pentru creșterea calității vieții din România

Furnizorul dumneavoastră de echipamente și infrastructură medicală, instrumentar, materiale consumabile, aparatură de specialitate și mobilier pentru dotarea performantă a unităților medicale. Dacorum Grup a fost fondată la Iași în 1999 cu țelul de a crește calitatea vieții din România prin optimizarea tratării pacienților din cadrul instituțiilor de sănătate și de a menține o relație cât mai strânsă cu toți clienții și furnizorii săi prin oferirea de soluții complete din sectorul medical. Inițial, eram o echipă tânără care s-a concentrat pe distribuția locală a consumabilelor de uz spitalicesc, însă, treptat, portofoliul nostru de produse și servicii s-a diversificat, de la echipamente medicale de cea mai înaltă calitate posibilă la sisteme de gaze și fluide medicale, dobândind, totodată, o experiență însemnată în integrarea acestora în cadrul a mai multe proiecte de capacitate mare la nivel național în România.

Domeniul de activitate al Dacorum Grup s-a extins de-a lungul timpului, astăzi punctele majore de interes fiind reprezentate de soluțiile integrate pentru bloc operator și camere curate, importul și comercializarea echipamentelor medicale (pentru acestea asigurându-se atât montajul, cât și servicii de întreținere pe perioada de garanție și intervenție la cerere), a instrumentarului și mobilierului medico-chirurgical, păstrând atenție sporită în direcția produselor pentru dezinfecție, oxigenoterapie sau anatomopatologie, având în vedere satisfacerea cererilor beneficiarilor la un raport optim calitate-preț în acord cu necesitățile acestora.

De asemenea, activitatea de service pentru acest tip de dispozitive medicale a fost susținută cu succes datorită faptului că societatea noastră este autorizată de către Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale subordonată Ministerului Sanatatii din România pentru repararea, mentenanța și punerea în functiune/instalarea dispozitivelor medicale electromecanice, între care se regăsesc și paturile A.T.I.

O dezvoltare aparte s-a produs în direcția lucrărilor de instalații tehnico-medicale, prin proiectarea și realizarea, cu ajutorul unui personal calificat și specializat, a traseelor de distribuție pentru gaze și fluide medicale, a sistemelor compartimentate chirurgicale și A.T.I., precum și spitale la cheie cu Bloc Operator, A.T.I., laboratoare și spitalizare, pentru a oferi soluții complete nevoilor complexe din sectorul medical. De asemenea, societatea noastră este abilitată I.S.C.I.R pentru această activitate. Cu toate că direcțiile noastre de dezvoltare s-au extins, cauza noastră a rămas aceeași: aceea de a crește calitatea vieții printr-o dotare cât mai eficientă și performantă a instituțiilor medicale, de la cabinete și spitale, deoarece am crezut încă de la începutul activității noastre în rolul acestei misiuni pentru crearea unei lumi mai bune. 

CE FACEM

Din 1999 ne adaptăm soluțiile din cele trei domenii de activitate pentru a răspunde diverselor cerințe din sistemul de sănătate românesc.

Activitatea noastră este dedicată instituțiilor medicale din domeniul public și privat din România, de la cabinete medicale la unități spitalicești de capacitate mare, fiind reprezentată de soluții personalizate și integrate în următoarele domenii:

Arhitectura și implementarea de camere curate

Pentru a oferi un mediu medical modern și sigur pentru îngrijirea pacienților, profesioniștii noștri își investesc pasiunea și expertiza prin oferirea de consultanță specializată în proiectarea și implementarea soluțiilor la cheie de camere curate și alte spații spitalicești, stabilind mereu fiecare aspect până la cele mai mici detalii, în funcție de nevoile și posibilitățile clienților, de la alegerea materialelor pana la construcția propriu-zisă a spațiilor medicale, pentru ca pacienții să fie tratați într-un mediu la cele mai înalte standarde europene, cu o durabilitate crescută și un aspect estetic plăcut.

Distribuția și integrarea de echipamente medicale de înaltă performanță

Pentru eficientizarea fiecărui act medical, oferim soluții integrate prin furnizarea de echipamente medicale de cea mai înaltă calitate și de la producători de talie mondială, ce aduc versatilitate, durabilitate și înalta performanță în îngrijirea pacienților dintr-o varietate mare de specializari medicale, astfel încât să optimizeze șansele de succes al fiecărui tratament, dar și pentru a conferi un mediu cât mai ergonomic și confortabil pentru specialiștii medicali.

Proiectarea, execuția și instalarea sistemelor de gaze și fluide medicale

Asiguram o infrastructură spitalicească eficientă și un mediu de maximă siguranță pentru pacienți prin proiectarea, execuția, distribuirea și instalarea de sisteme de gaze și fluide medicale ce sunt menite să ofere un suport fiabil și eficient în actele medicale și terapia pacientului.

CUM PROCEDĂM

În sectorul medical, pentru rezultate cât mai bune în creșterea calității sănătății, clienții necesită un echipament medical adecvat pentru a îmbunătăți atât tratamentul, cât și experiența pacienților, dar care poate crea și un mediu cât mai ergonomic și eficient ce facilitează fiecare proces al îngrijirii acestora. De multe ori, totuși, au dificultate în a găsi soluții la un raport optim calitate-pret și care să poată răspunde diverselor provocări din mediul medical într-un mod sustenabil. De aceea, fiecare soluție integrată pe care o oferim este concepută în funcție de nevoile și posibilităților acestora, abordând fiecare aspect într-un mod performant și responsabil, ce este menit sa aducă versatilitatea și calitatea optimă în fiecare colț al mediului spitalicesc.

CE EXPERIENȚĂ AVEM?

Furnizarea de soluții integrate la cheie este un domeniu în  care promitem excelență prin performanța și responsabilitate încă de la începuturile noastre. În cei peste 20 de ani de experiența, scopul nostru de activitate s-a extins pentru a răspunde la cât mai multe nevoi din domeniul medical. De la distribuția de consumabile medicale și dezinfectanți, ne-am extins perspectiva către furnizarea de echipamente medicale de cea mai înaltă calitate posibilă și proiectarea, execuția și distribuirea de sisteme de gaze și fluide, cât și către oferirea de soluții la cheie în  domeniul construcției de camere curate, de la spitale județene de capacitate sporită la clinici medicale, atât  din domeniul public, cât și cel privat. Prin urmare, printr-un efort susținut și atenție sporită, acordată fiecărei solicitări primite din partea clienților existenți sau potențiali, am reușit să creăm și să dezvoltăm relații profesionale puternice și rezistente cu majoritatea spitalelor mari de pe teritoriul țării. 

24

Ani experiență

40

Angajați

1000+

Proiecte finalizate

15+

Furnizori de renume

ISTORIA NOASTRĂ

Oferim inovații din tehnologia medicală de peste 20 de ani

Începe povestea noastră prin distribuirea de dezinfectanți și alte consumabile medicale

1999

Dezvoltarea obiectului de activitate în domeniul arhitecturii și implementării de camere curate, dar și distribuției de gaze și fluide medicale

2006

Aducem calitatea optimă în domeniul lampilor scialitice prin furnizorul german Dr. Mach

2015

Țintim eficiența și ergonomia optimă în îngrijirea pacienților prin sistemele și elementele de mobilier medical Stryker

2016

Introducem potențialul tehnologiei de ultimă generație în blocul operator prin mesele de operație produse de compania germană Medifa

2017

Dacorum Grup devine oficial distribuitor autorizat al sistemelor Philips și al sistemelor de evaluare periferică microcirculatorie Perimed

2019

Prin compania italiană DZ Medicale, Dacorum Grup se extinde în domeniul producției celor mai eficiente sisteme de gaze și fluide medicale

2020

Se asigura precizia și ergonomia optimă în blocul operator prin sistemele și instrumentarul chirurgical Condor MedTec, dar și calitatea maximă în domeniul construcției de camere curate prin producătorul Operamed

2021

Devenim distribuitor autorizat al sistemelor ultraperformante de imagistică Philips, inclusiv echipamente de radiologie digitală, fluoroscopie, CT, RMN și de tip C-arm.

2023

MISIUNE, VIZIUNE ȘI VALORI

Pe ce ne bazăm în toate proiectele noastre

Misiune

Misiunea noastră este de a contribui la îmbunătățirea serviciilor medicale din România prin furnizarea de echipamente și produse corespunzătoare cerințelor clienților, precum și prin asigurarea suportului tehnic profesional.

Valori

  • Îmbunătățirea continuă
    Precum tehnologia medicală ce este în continuă schimbare, așa urmărim să creștem gradul de eficiență pentru îngrijirea pacienților prin fiecare soluție nouă pentru clienții noștri
  • Performanța
    Funcționalitatea și eficiența maximă a fiecărui produs sau serviciu oferit este unul dintre cele mai importante aspecte pe care Dacorum îl consideră și îl respectă în  cadrul fiecărui proiect
  • Responsabilitate
    Ne devotam mereu creării de soluții integrate și sustenabile pentru toți clienții noștri prin fiecare produs sau serviciu oferit 

Viziune

Fiind o companie dinamică de servicii integrate, obiectivul nostru principal este de a îmbunătăți calitatea vieții prin oferirea unor soluții fiabile și performante, de cea mai înaltă calitate posibilă, dar și de a deveni un partener de încredere pentru producătorii și clienții noștri.

CERTIFICĂRI

Soluții acreditate pentru ridicarea la cele mai înalte standarde

Soluțiile noastre sunt acreditate la nivel european din punct de vedere al managementului calității și mediului.

Societatea Dacorum Grup a implementat și menține cu succes sistemele de management al calității și mediului, nu doar pentru a se ridica la înălțimea celor mai exigente standarde europene și a celor mai ridicate așteptări, ci și pentru a-și consolida poziția pe piața ofertanților din sectorul medical, în condiții de competitivitate sporită, având următoarele certificări:

ISO 9001:2015

Garantează managementul optim al calității și orientarea directă către nevoile și așteptările tuturor clienților noștri, Dacorum urmărind îmbunătățirea continuă a performanței sale prin reziliență și perseverență pentru oferirea calității optime

ISO 14001:2015

Demonstrăm o abordare sustenabilă prin toate produsele și serviciile noastre și ne devotăm protejării mediului înconjurător

ISO 13485:2015

Fiecare soluție inovativă pe care o integrăm în domeniul medical este mereu în conformitate cu cerințele organelor regulatorii și cele ale clienților

ECHIPAMENTE MEDICALE

Partenerii și furnizorii noștri reprezintă mărci importante în domeniul inovațiilor medicale ce țintesc mereu spre calitate și confort.

PROIECTE RECENTE

Amprenta lăsată de Dacorum se remarcă prin modernitate și eficiență

Cu perseverență și responsabilitate, Dacorum Grup s-a axat mereu pe o performanță optimă în  oferirea soluțiilor sale la cheie, urmărind să inoveze de fiecare dată modul de integrare al acestora într-o mare varietate de proiecte, atât  în clinici, cât și în  spitale mari, din domeniul public și privat. Astfel, printre proiectele noastre cu care ne mândrim și fără a ne limita la acestea, se enumeră: