+40.232.261.950
office@dacorumgrup.ro
Bd. Chimiei, nr. 89, Iași, România

În domeniul sistemelor de video rutare, Rein Medical reușește să livreze inovații importante pentru digitalizarea sălilor de operație prin soluțiile sale IT, ce asigură un mediu ergonomic și modern pentru doctori și eficiența maximă în cadrul intervențiilor, îmbunătățind șansele de succes ale acestora. Integrarea bună a unui sistem video este de primă importanță pentru vizualizarea informațiilor medicale, ce este un factor decident în luarea deciziilor chirurgicale. 

rein medical

Echipamente

De aceea, Rein Medical oferă un portofoliu de produse avansate și ușor de folosit, ce reușesc sa mențină o capacitate mare de funcționare într-un mediu igienic, pe cât și o interfață de calitate înaltă și ușor de înțeles și folosit pentru toți utilizatorii săi, dovedindu-și eficiența în aproape 30 de ani de la fondarea acesteia.

Sistemele inovatoare de la Rein Medical sunt concepute pentru a obține o eficiență maximă în cadrul unităților spitalicești, cu sisteme de video-rutare care sunt personalizate pentru a satisface cerințele specifice ale fiecărui client. Sistemele reprezintă un suport tehnic esențial în vizualizarea câmpurilor de operare, inclusiv în timpul intervențiilor endoscopice, oferind astfel o asistență semnificativă specialiștilor medicali pentru procesul lor decizional. Sistemele oferă imagini de cea mai bună calitate și sunt ușor de integrat în infrastructura unităților spitalicești, dar și în sala de operație, fiind compatibile cu majoritatea sistemelor informatice medicale. Inovațiile Rein Medical sunt oferite sub formă de sisteme integrate, calculatoare All-in-One (AIO) sau monitoare, deoarece fiecare produs poate fi integrat într-o varietate de configurații, în funcție de cerințele specialiștilor, astfel încât fiecare intervenție chirurgicală să fie efectuată la cele mai înalte standarde.

Printre gamele de produse cheie ale Rein Medical sunt incluse:

           Clinio

           Monitoare medicale

           Silenio

           Monitoare medicale

           Operion

           Sistem de videorutare medicală