+40.232.261.950
office@dacorumgrup.ro
Bd. Chimiei, nr. 89, Iași, România

SERVICII

Gaze și fluide medicale

Îmbunătățirea calității vieții la standardele europene este definită de asigurarea unei infrastructuri moderne și sigure în cadrul instituțiilor medicale, ce permite un control operațional ridicat și eficientizarea actului medical. Prin urmare, Dacorum Grup se focusează pe oferirea de soluții complete în domeniul gazelor medicale prin integrarea de sisteme, materiale, echipamente și accesorii de cea mai înaltă calitate.

Gazele medicale au beneficii diverse prin asigurarea suportului tehnic sau vital în mediul sanitar, putând fi folosite într-o gamă vastă de specializări și proceduri și susținând personalul medical în misiunea de optimizare a calității vieții pacienților.

Cunoscut ca și gazul medical ce oferă viața pentru toate organismele cu respirație aerobă, reprezentând un palier important al suportului pentru medicină modernă, întrucât extragerea de oxigen din aer este pivotală în respirația umană. Este folosit într-o varietate mare de domenii medicale, cu aplicații care merg de la resuscitare până la tehnicile moderne de anestezie, terapia prin inhalare sau oxigenoterapiile normobară și hiperbară, în tratarea pacienților cu leziuni externe, dereglări sanguine sau deficiențe respiratorii.

Gazul pe care se bazează ventilatoarele și incubatoarele, care asigură fluxuri de aer necontaminate și controlate, contribuind la reducerea concentrației ridicate de expunere la oxigen, acționând ca un gaz purtător pentru agenții anestezici, AC8 fiind o sursă de energie pentru alimentarea instrumentelor chirurgicale în sala de operație

Nu este un gaz, ci presiunea negativă livrată la 400 mmHg sub presiunea atmosferică, ce are rol de sucțiune în cadrul intervențiilor chirurgicale, reprezentând o terapie pentru tratarea rănilor prin scăderea presiunii și extracția lichidelor, rezultând în închiderea acestora

Acesta este un gaz medical ce este folosit în procedurile anestezice, prin aparatură specială, fiind localizat doar în cadrul blocurilor operatorii, ce acționează împotriva anxietății și durerii pacienților, cu aplicabilitate crescută mai ales în intervențiile dentare și procesele de naștere naturală, dar și în cadrul intervențiilor paramedicilor în situațiile de urgență

Gazul care se folosește în procesul de insuflare în cadrul operațiilor laparoscopice și chirurgia cardiovasculară, prin care „umflă” cavitatea pacientului din zona ce urmează a fi operată, pentru a îi permite chirurgului flexibilitatea mișcării instrumentelor.

GAZE ȘI FLUIDE MEDICALE

Cum colaborăm

Nevoile clienților noștri sunt prioritatea noastră absolută, întrucât dorim să creăm un mediu sigur și modern pentru toți medicii și pacienții instituțiilor cu care colaborăm. De aceea, fiecare ofertă pe care o stabilim este calculată la milimetru pentru satisfacerea optimă a obiectivelor fiecărui proiect de modernizare și dotare a cabinetelor, clinicilor și spitalelor, printre criteriile de primă importanță fiind posibilitățile financiare ale clienților și capacitatea de îngrijire a pacienților.

Totodată, experții noștri își oferă cunoștințele prin consultanță în selecția de produse din domeniul infrastructurii de fluide și gaze, deoarece aceasta este menită sa fie adaptată infrastructurii instituțiilor deja existente.

Calitatea germană superioară se regăsește în blocul operator datorită pendantelor medicale ale sale

    Prin care infrastructura de gaze și fluide este definită de eleganță și durabilitate