+40.232.261.950
office@dacorumgrup.ro
Bd. Chimiei, nr. 89, Iași, România

Philips este un lider în cadrul inovațiilor tehnologice medicale ce se adresează diverselor nevoi globale din domeniul sănătății, urmărind creșterea calității vieții oamenilor într-un mod sustenabil, cu peste 57000 de brevete.

PHILIPS

Monitorizare

Un mediu în care timpul este esențial, iar fiecare decizie luată este crucială. Așa ar putea fi descrise mediile clinice din ziua de astăzi, în care deși tehnologia joacă un rol hotărâtor în creșterea calității tratamentului pacienților, specialiștii se confruntă cu diverse provocări, precum lipsa de personal și necesitatea monitorizării din ce în ce mai precise și frecvente a parametrilor vitali, întrucât aceștia sunt esențiali pentru procesul decizional al acestora. Prin urmare, este nevoie de sisteme intuitive și performante, care oferă informații clinice esențiale pentru stabilirea unui diagnostic și prognostic corect și clar, dar a căror configurație le permit cadrelor medicale să aibă un proces de lucru organizat și accelerat, dar flexibil, pentru a furniza un tratament eficient pentru fiecare pacient în parte.

    PHILIPS

    Imagistică

    Un principiu universal cunoscut este că o informație știută din timp poate schimba totul. În mediul clinic, specialiștii medicali necesită, pentru un tratament cât mai eficient, să vizualizeze orice anomalie sau patologie ale pacienților cât mai repede și cu precizie, astfel încât să poată determina cel mai bun curs de acțiune, mai ales în cazul problemelor de sănătate asimptomatice. De aceea, sistemele de imagistică reprezintă o soluție care poate îmbunătăți drastic rezultatele tratării pacienților, fiind dezvoltate într-un ritm alert de peste 30 de ani pentru a răspunde la cât mai multe nevoi din mediile spitalicești.