+40.232.261.950
office@dacorumgrup.ro
Bd. Chimiei, nr. 89, Iași, România

GAZE ȘI FLUIDE MEDICALE

Soluțiile Modul Technik

dacorumgrup.ro-furnizori-logo-negativ-modul-technik

GAZE ȘI FLUIDE MEDICALE

Pentru eficiență, cum vă place

Pendantele Modul Technik sunt soluții personalizate, făcute la comandă, cu fiecare element introdus în funcție de necesitatea instituției medicale:

Prin furnizorul nostru de bază Modul Technik promitem calitatea absolută în fiecare colț al blocului operator prin furnizarea gamei promițătoare de pendante, ce reușesc să aducă versatilitate și eficiența în sălile de operații prin capacitățile tehnice ridicate și gradul ridicat de confort în folosirea lor. Modul Technik arată, încă din 1984, valoarea conferită de către eticheta „Fabricat în Germania”, focusandu-se pe crearea unor produse cu un design elegant și o tehnologie de ultimă generație, ce demonstrează eficiența prin durabilitate și atributele tehnice în cadrul tuturor instituțiilor medicale în care sunt poziționate.

Prin urmare, se orientează direct către nevoile medicilor și pacienților, prin asigurarea unui mediu spitalicesc igienic și lipsit de contaminanți, dar și ergonomic și confortabil, asigurând conectarea blocului operator la instalația de gaze și fluide medicale prin gama sa de pendante medicale, cu un design intuitiv și modern și la un efort fizic redus în timpul utilizării de către echipa medicală, Modul Technik asigurând calitatea optimă a acestora, de la fabrică la client, în conformitate cu standardele europene DIN EN ISO 9001 și DIN EN ISO 13485.

Pendantele se remarcă prin calitatea materialelor lor, fiind făcute din aluminiu extrudat, fiind acoperite cu pulberi non-toxice, compatibile cu standardele de igienă impuse în cadrul mediului spitalicesc, și având configurația internă pe bază de țevi de cupru de înaltă calitate, conform standardului DIN EN ISO 7396-1.

Pendantele sunt disponibile într-o gamă variată de culori din spectrele RAL și NCS, putându-se adăuga elemente decorative adiționale, precum elemente grafice sau din lemn, pentru a da un aspect estetic plăcut și elegant în blocul operator. Totodată, sunt ușor de curățat și pot fi instalate astfel încât să se obțină compatibilitatea optimă cu orice tip de perete sau tavan.

Prin fiecare model de pendant, Modul Technik oferă o capacitate înaltă de conectare a activității din blocul operator la utilitățile din cadrul unităților spitalicești, fiecare modul putând fi instalat în funcție de preferințele și necesitățile clienților.

Prin urmare, se consideră posibilitatea dotării cu prize cu împământare sau de tip CEE , putându-se adăuga prize de siguranță de tip PEHA COMPACTA, mufe de conectare a monitoarelor de pacienți, dar și a sistemului G1000, ce are rol de susținere a aparaturii și a unei game largi de accesorii medicale (debitmetre, cutii pentru caterer, lămpi de examinare, etc.) prin diverse spații de depozitare integrate, dar și a tastaturii retractabile.

De asemenea, sunt diverse opțiuni de sisteme de iluminare, precum cea indirectă, pentru citit și examinări, dar și lămpi de orientare a echipei medicale.

DVE 5500

Este consola de tavan ce corespunde necesităților specialiștilor medicali prin asigurarea conectării, prin module la alegere, a aparaturii și accesoriilor medicale din cadrul blocului operator la rețeaua electrică și cea de gaze medicale, dar și la cea comunicații digitale din cadrul unității spitalicești, pentru a crește flexibilitatea și suportul informațional din timpul actului medical. Prin mișcarea de rotație de 330 de grade și posibilitatea poziționării sale atât vertical, cât și orizontal, dar și prin spațiile integrate de stocare pentru aparatura și accesoriile medicale necesare, DVE 5500 este soluția prin care versatilitatea pentru pacienți și specialiștii medicali este pusă pe primul loc.  

ModuFilio

Este soluția inovativă și compactă de la Modul Technik prin care se ocupă un spațiu minim necesar, adaptabil în orice context dat de aparatura medicală integrată în timpul actului medical în cadrul blocului blocul operator sau de dimensiunile acestuia, brațul sau permițând mișcarea acestuia în plan orizontal dar și vertical pe o raza de maximum 2,2 mm. ModuFilio este unitatea terminală ce poate fi echipată cu module pentru conectarea la rețeaua de gaze și fluide, cea electrică și cea de comunicații și internet, putând fi, de asemenea, dotată cu spații de stocare ce permit depozitarea aparaturii și accesoriilor medicale de dimensiuni reduse, pentru a fi la îndemâna specialistului medical, dar și cu o lampă de tip LED cu o culoare personalizabilă, ce oferă iluminare adițională în timpul actului medical.

Gama Moduversa

Este gama de pendante medicale ce cuprinde o varietate largă de soluții, menite să răspundă diverselor provocări din orice bloc operator, în orice situație, putând fi integrate în configurație simplă sau în tandem și fiind create de către Modul Technik pentru suportul încărcăturilor de greutate mare.

Cu un design inovativ, acestea se remarcă prin durabilitatea de care dau dovada în orice instituție medicală în care sunt instalate, dar și de versatilitatea oferită de către brațele fixate de tavan ce au mecanism modern, care se bazează pe o tehnologie modernă, cu mecanism electromagnetic sau pe bază de pernă de aer, pentru a fi manevrate și poziționate la un grad mare de ergonomie, cu modele ce pot tolera o greutate de până la 1000 kg.

De asemenea, consola BPE 2500 are capacitatea de rotație la 330 de grade și creează eficiența maximă în funcție de necesitate, cu module ce asigură conectarea optimă la infrastructura electrică, de gaze și de comunicatii ale instituției medicale, cu spații de stocare și suprafețe de lucru ce pot fi integrate în cadrul pendantului, pentru a îi conferi echipei medicale un spațiu la îndemână pentru depozitarea aparaturii și accesoriilor medicale, dar și a instrumentarului chirurgical, facilitând, astfel, procesele de lucru în îngrijirea pacienților.

Acestea pot fi folosite ca și sursă de urgență pentru aprovizionare în cadrul unor defecțiuni la sursa principală, fiind folosite pentru unitățile spitalicești de anvergură mai mica, întrucât acestea au un consum redus de gaze medicale.

Moduversa

Este modelul de bază ce încorporează beneficiile esențiale ale gamei de produse, cu un braț ce realizează o mișcare rotativă în plan orizontal.

Moduversa Plus

Pentru a crește flexibilitatea și a obține un spațiu adițional de mișcare în cadrul blocului operator, Moduversa Plus are integrat un al doilea braț ce realizează o mișcare rotativă în plan orizontal, cu încheietura ce poate functiona printr-un mecanism electromagnetic sau pneumatic, pe o rază maximă de peste 2 metri de la punctul de fixare

Moduversa HM

Prin încheietura articulată cu tehnologia soft-start, este modelul ce permite manevrarea lină a consolei medicale, atât în plan vertical, cât și orizontal, pe o rază de un metru, suportând o încărcătură maximă de 150 kg și având, astfel, o aplicabilitate mare în diverse specialități chirurgicale. De asemenea, în cazul penelor de curent, pendantul își menține poziția poate fi și manevrat manual.

Moduversa HM Plus

Pe lângă beneficiile aduse de către Moduversa HM, prin adaugarea unui braț și articulații adiționale, se rezultă în suplimentarea spațiului de mișcare și poziționare a consolei până la 2,6 m distanța de la punctul de fixare, brațul principal fiind disponibil în mai multe lungimi, ce tolerează greutăți maxime diferite, în funcție de necesitățile fiecărei instituții medicale.

Moduversa HF

Oferă specialiștilor medicali accesul optim la toate utilitățile de care au nevoie, din orice poziție a acestora, Moduversa HF fiind modelul ce se poate adapta la dimensiunea oricărui bloc operator. Cu ajutorul brațului fix ce tolerează o greutate de până la 180 kg, acestea poate fi manevrat cu ușurință și în siguranță, pe o distanță de maxim un metru de la punctul de fixare, atât în plan vertical, cât și orizontal, prin articulațiile ce funcționează pe baza mecanismului durabil de frânare electromagnetic. 

Moduversa HF Plus

Înregistrează toate beneficiile modelului Moduversa HF, însă, prin instalarea brațului adițional, se obține flexibilitatea optimă în manevrarea acestuia, adaptandu-se la orice context spațial din blocul operator, pe o rază de maximum 2,6 m