+40.232.261.950
office@dacorumgrup.ro
Bd. Chimiei, nr. 89, Iași, România

Furnizori > Philips > IntelliVue MX100 – Monitor de transport

Philips – IntelliVue MX100 – Monitor de transport

Philips – IntelliVue MX100 – Monitor de transport

PHILIPS

  • Monitor de funcții vitale ultraportabil 
  • Greutate de 1,4 kg și diagonală de 6,1” (15,5 cm)
  • Monitor cu ecran tactil și interfață intuitivă 
  • Durată de viață a bateriei de 5 ore 
  • Compatibilitate cu alte monitoare de pacienți, stații centrale de monitorizare și sisteme de comunicații clinice
  • Gamă largă de parametri clinici standard și opționali monitorizați

ULTRAPORTABIL

Philips Intellivue MX100 oferă performanța unor monitoare Philips Intellivue mai mari la dimensiuni mai mici

Monitorizarea pacienților nu a fost niciodată mai flexibilă, ergonomică și versatilă decât cu Intellivue MX100. Prin design-ul său ultraportabil cu monitor touchscreen și interfața sa intuitivă și ușor de folosit, reduce efortul fizic depus al cadrelor medicale în vizualizarea parametrilor vitali ai pacienților, atât în timpul staționării, cat și în timpul transportului acestora, facilitând, prin urmare, procesele decizionale ce au loc în timpul actului medical. Monitorul se remarcă prin dimensiunile mici de doar 15,5 cm și funcționarea pe bază de baterie de până la 5 ore, independent față de monitoarele mari, dar și prin design-ul său proiectat pentru igienă, folosind protecție Antimicrobian® Corning® Gorilla® Glass pentru a corespunde celor mai înalte standarde de control al infecțiilor al oricărei instituții medicale și rezista chiar și celor mai agresivi dezinfectanți.

Philips – IntelliVue MX100 – Monitor de transport

CONECTIVITATE ȘI MONITORIZARE FLEXIBILĂ

Monitorul oferă o gamă cuprinzătoare de măsurători clinice și compatibilitate cu alte sisteme de monitorizare sau rețele de comunicații spitalicești

Intellivue MX100 a fost conceput pentru a oferi specialiștilor medicali o perspectivă fiabilă, pe care se pot baza în orice moment pentru a știi starea de sănătate a pacienților. Prin gama sa vastă de parametri clinici standard și opționali, acesta dă dovadă de scalabilitate și performanță, putând oferi echipei medicale un set vast de informații precise pentru oferirea unui tratament cât mai eficient, totul concentrat între niște dimensiuni reduse. Totodată, pentru optimizarea fluxului de lucru, acesta prezintă compatibilitate cu alte monitoare medicale, dar și cu stații centrale de monitorizare sau rețele de comunicații spitalicești, putând oferi informațiile clinice echipei medicale într-un mod flexibil, oricând este nevoie.