+40.232.261.950
office@dacorumgrup.ro
Bd. Chimiei, nr. 89, Iași, România

Furnizori > Philips > Gama EKG Pagewriter

Philips Gama EKG Pagewriter

Philips Gama EKG Pagewriter

PHILIPS

  • Gamă de electrocardiografe multifuncționale Philips
  • 5 modele ce diferă ca și design și funcționalitate 
  • Capacitate de înregistrare a până la 12 derivații cardiace simultan, unele modele putând măsura chiar și până la 16 sau 18 derivații 
  • Modelele au un design portabil sau ultraportabil 
  • Algoritmul Philips DXL ECG permite specialiștilor să obțină, analizeze, stocheze, printeze și acceseze cu ușurință datele pacienților, inclusiv funcția “full disclosure” ce diferă ca și durată în funcție de model

Gama de electrocardiografe Pagewriter urmărește optimizarea proceselor de diagnosticare și tratare a pacienților, fiecare model diferind în aspect și beneficii, dar menținând etalonul de ultimă generație a tehnologiei oferite de Philips. Electrocardiografele au un rol important în îmbunătățirea proceselor decizionale ale cadrelor medicale, remarcându-se prin precizia monitorizării funcției cardiace și capacitatea ridicată de comunicare a datelor. Prin urmare, cu modele ce pot înregistra până la 12 derivații simultane, acestea achiziționează, analizează, stochează, imprimă și accesează datele EKG în mod eficient, permițându-le specialiștilor să ofere pacienților o îngrijire de calitate superioară. De asemenea, structura lor portabilă permite manevrarea acestora cu ușurință în cadrul unităților medicale, menținând un grad de confort ridicat pentru echipa medicală.

Philips Pagewriter TC10

Cu un design ultraportabil de doar 33,8 cm lungime ce îl face ușor de folosit în orice situație este nevoie, Pagewriter TC10 reprezintă modelul de inovație al Philips cu ecran tactil prin care medicii pot lua decizii informate în tratarea pacienților cu apăsarea a doar 3 butoane. Acestea pot măsura până la 12 derivații în mod simultan prin intermediul algoritmului DXL ECG, iar tehnologia LAN Wireless, în conformitate cu standardele XML, HL7 și DICOM, permite specialiștilor să obțină, analizeze, stocheze, printeze și acceseze cu ușurință datele pacienților, economisind timp și energie pentru luarea deciziilor și obținerea rezultatelor cât mai rapid și eficient.

Philips Pagewriter TC10
Philips Pagewriter TC20

Philips Pagewriter TC20

Reprezintă tehnologia avansată cu ecran tactil de 6,5 Inch ce poate fi integrată ușor în cadrul infrastructurii IT a unităților spitalicești, la un impact financiar minim, dar la beneficii considerabile atât pentru specialiștii medicali, cat și pentru pacienți. Acestea automatizează procesul de lucru prin apăsarea unui singur buton, rezultând într-o capacitate îmbunătățită de vizualizare a datelor pacienților, atat pre și post-utilizare, tehnologia LAN putând descărca, de asemenea, datele demografice ale pacienților, astfel încât orice risc cardiac să fie evaluat în funcție de vârsta și genul acestora. Algoritmul DXL ECG susține procesul decizional al cadrelor medicale în tratarea pacienților și demonstrează o creștere a eficienței îngrijirii pacienților prin interpretarea a până la 12 derivații simultan, având capacitatea de “full disclosure” de până  la 5 minute după ultima folosire.

Philips Pagewriter TC30

Cu un design portabil, tastatură integrată și un ecran tactil de 6,5 inch, Pagewriter TC30 este dispozitivul prin care eficiența este combinată cu accesibilitatea și versatilitatea pentru a servi pacienții la cele mai înalte standarde în procesele de diagnosticare și tratare. Algoritmul Philips DXL ECG permite accesarea, înregistrarea, stocarea și exportarea atât prin fir, cât și wireless, a datelor clinice monitorizate, dispozitivul având o capacitate de “full disclosure” de până  la 5 minute a până la 12 derivații cardiace. Vizualizarea datelor se produce prin intermediul unei interfețe intuitive, prin apăsarea a trei butoane, și poate fi editată simplu și eficient, astfel încât specialistul medical are suportul digital și informațional necesar într-un mod constant și flexibil, prin afișarea parametrilor prioritari ce rezultă în luarea deciziilor într-un mod sigur și informat pentru îngrijirea pacienților.

Philips Pagewriter TC30
Philips Pagewriter TC50

Philips Pagewriter TC50

Este soluția compactă și modernă ce funcționează pe baza software-ului DXL ECG și ce poate analiza până la 16 derivații cardiace simultan, oferind un suport fiabil și versatil specialiștilor medicali în luarea deciziilor din timpul diagnosticării și tratării pacienților, adaptabil în cele mai solicitante situații din mediul clinic. Cu o interfață intuitivă și ușor de folosit, Pagewriter TC50 oferă o perspectivă detaliată și precisă pe baza istoricului clinic și datelor demografice ale pacienților, obținute cu apăsarea a doar câtorva butoane, ecranul sau tactil de 10 inci și configurația de cabluri de tip “trident” oferind o experiență plăcută oricărui utilizator și optimizând șansele de succes în îngrijirea fiecărui pacient. Prin urmare medicii pot accesa, stoca și transmite informații cu ușurință pentru facilitarea procesului de lucru, sistemul fiind ușor de integrat în infrastructura IT unităților spitalicești și fiind dotat, de asemenea, cu un troleu pentru transportarea cu ușurință a acestuia. Pentru optimizarea gestionării informațiilor medicale, specialiștii medicali pot înregistra și stoca până la 10 minute de aritmie, dispozitivul având o capacitate de “full-disclosure” de până la 20 de minute după ultima folosire, Pagewriter TC50 oferind, așadar, consistență și continuitate în vizualizarea și gestionarea datelor EKG.

Philips Pagewriter TC70

Este exemplul perfect al atingerii eficienței în tratarea și diagnosticarea pacienților, cu un proces de lucru facilitat de acuratețe și conectivitate. Cu un ecran de 15 inch și putând masura până la 18 derivații în același timp folosind algoritmul Philips DXL ECG, Pagewriter TC70 este complet integrabil în sistemul IT al unităților spitalicești și oferă informația completă pentru luarea celor mai bune decizii în timpul îngrijirii pacienților cu probleme cardiace. De asemenea, dispozitivul optimizează gestionarea datelor clinice și demografice ale pacienților cu doar o scanare și apăsarea a numai trei butoane, astfel încât se obține precizia maximă în detectarea potențialelor riscuri cardiace, fiind dotat cu software de asistență pentru diagnosticarea STEMI. Pentru orice utilizator în orice situație din mediul medical, Pagewriter TC70 prezintă o soluție ergonomică și eficientă, fiind menit să minimizeze efortul de operare și pregătire pentru specialiștii medicali și să maximizeze focusarea acestora pe nevoile pacienților, cu o interfață intuitivă și ușor de folosit și o configurație de cabluri tip trident ce minimizează riscul de încâlcire al acestora și ușurează procesul de pregătire în cadrul consultatiei pacienților.

Philips Pagewriter TC70