+40.232.261.950
office@dacorumgrup.ro
Bd. Chimiei, nr. 89, Iași, România

Furnizori > Philips > Avalon – FM20/30/40/50

Philips Avalon – FM20/30/40/50

Philips Avalon – FM20/30/40/50

PHILIPS

  • Gama performantă a Philips de cardiotocografe 
  • 4 modele ce diferă ca și scop de utilizare și design 
  • Compatibilitate cu sisteme și accesorii pentru o eficiență crescută și experiență îmbunătățită a pacienților

SOLUȚIA PERFORMANTĂ PENTRU OBSTETRICĂ-GINECOLOGIE

Gama Philips Avalon încorporează tehnologii inovatoare pentru o eficiență crescută a actelor medicale de obstetrică-ginecologie și o experiență de pacient îmbunătățită

Nașterea unui copil este o parte importantă a vieții oricărei familii. De aceea, specialiștii în obsterică-ginecologie doresc să ia cele mai bune decizii pentru mamă și copil, atât antepartum, cât și intrapartum. Prin urmare, Philips Healthcare se preocupă în a oferi soluții pentru medic și pacient, ce se remarcă prin eficiență, respectiv confort. Gama Philips Avalon constă în patru tipuri de cardiotocografe, FM20, FM30, FM 40 și FM50, ce sunt desemnate monitorizării semnelor vitale ale mamei sau fătului în timpul a diferite etape ale procesului nașterii.

Philips Avalon – FM20/30/40/50
Philips Avalon – FM20/30/40/50

INOVAȚIILE CE FAC DIFERENȚA PENTRU MEDIC ȘI PACIENT

Gama Philips Avalon se concentrează asupra creșterii siguranței pacienților și a preciziei specialiștilor prin tehnologiile încorporate

Monitoarele rezultă, așadar, într-o experiență de naștere îmbunătățită într-un mod rentabil și eficient, deoarece acestea au potențialul de a facilita procesele de luare a deciziilor pentru specialiștii în ginecologie. Pentru eficiența optimă, acestea încorporează, de asemenea, următoarele tehnologii și accesorii:

  • Platforma IntelliSpace PeriNatal oferă vizualizarea centralizată optimă a datelor captate de către sistemele Avalon în antepartum și intrapartum, dar și în postpartum, astfel încât cadrele medicale pot fi la curent cu toate informațiile clinice relevante, inclusiv alertele survenite în cazul unor valori ieșite din comun, pentru a oferi serviciile clinice necesare la momentul potrivit, optimizându-se astfel eficiența acestora, iar procesul de lucru fiind mai accelerat
  • Sistemul de traductoare wireless Avalon CL este conceput pentru o măsurare flexibilă și precisă a semnelor vitale materne și fetale atât antepartum, cât și intrapartum. Design-ul fără cablu al sistemului permite o libertate de mișcare îmbunătățită pentru mamă chiar și în timpul travaliului, fiind disponibile trei tipuri de traductoare ce măsoară game diferite de parametri vitali cu acuratețe chiar și în cazul sarcinilor cu gemeni sau tripleți: UltraSound, Toco + Mp și ECG/IUP.
  • Tehnologia Philips SmartPulse: prin emiterea constantă a pulsului matern pentru detectarea coincidențelor dintre ritmul cardiac matern și cel fetal, SmartPulse este inovația introdusă în traductorul de tip Toco + MP ce reușește să facă distincția între cele două tipuri de ritmuri cardiace, iar specialistul medical să știe momentele necesare de intervenție în cazul unor valori anormale.

MAI MULTE MODELE, MAI MULTE SOLUȚII

Modelele Philips Avalon diferă ca și mărime, greutate, interfață și tip de monitorizare

Cardiotocografele Philips Avalon pot diferi ca și greutate, design, interfață sau scop de folosire, specificațiile tehnice ale acestora putând fi indicate în tabelul alăturat.

Philips Avalon – FM20/30/40/50