”Atunci când începem să lucrăm împreună se petrece adevărata vindecare” – David Hume

În domeniul soluțiilor de arhitectură și construcții, SHARE Architects urmărește excelența și setează noi standarde, prin conectarea diverșilor specialiști în domeniu prin evenimentele sale, unde aceștia pot explora noi idei pentru a pune bazele unei lumi a viitorului, inclusiv în domeniul construcției de spitale. Ca și rezultat, aceste idei dau naștere unei viziuni nobile: aceea de a asigura fiecărui pacient un mediu modern, primitor și igienic, unde acesta să se simtă în siguranță și să primească un tratament a standarde europene.

 

 

Conferința SHARE Experts 2023 de la București a reprezentat un hub al inovației în acest domeniu, în care peste 200 de specialiști au avut ocazia să descopere noi soluții, oferite direct de către experți pentru crearea unei adevărate creșteri a calității vieții din România. Deoarece ne preocupăm să setăm un standard înalt în crearea unui mediu medical cât mai modern pe care arhitecții își doresc să îl ofere, am reușit, ca partener principal, să oferim o perspectivă nouă comunității SHARE Architects prin portofoliul nostru de soluții integrate în arhitectura și implementarea blocurilor operatorii sau a altor camere curate din mediul spitalicesc, indiferent de structura sau funcțiunea lor.

 

 

Pe lângă certificările de mediu și de management al calității în domeniul distribuției dispozitivelor medicale ISO 9001, ISO 13485 și ISO 14001, am dobândit, în 24 de ani de existență, numeroase colaborări de succes în mediile spitalicești din România. De ce? Deoarece fiecare soluție pe care o oferim este adaptată la fiecare spațiu medical, dar și la așteptările și posibilitățile tuturor clienților noștri, un aspect ce a făcut o diferență majoră în cadrul a mai multor medii medicale la nivel național, iar portofoliul nostru de produse și servicii răspunde numeroaselor cerințe din mediul spitalicesc, de la arhitectura și construcția camerelor curate (blocuri operatorii, secții ATI, UPU, laboratoare, saloane de spitalizare, secții preoperatorii și postoperatorii și secții de sterilizare) la dotarea acestora cu cele mai moderne echipamente și integrarea unei infrastructuri de gaze și fluide la standarde europene. Fiind un etalon pe care îl respectăm în tot ceea ce facem, am prezentat comunității SHARE eficiența personalizării și în activitățile noastre de consultanță și suport tehnic, ce joacă un rol important în oferirea unui mediu ce optimizează fiecare aspect al experienței pacientului și cadrului medical.

 

 

Prin urmare, comunitatea SHARE a putut observa nu doar multitudinea de soluții pe care Dacorum le poate oferi, dar și conceptul companiei despre ceea ce înseamnă performanța și modernitatea în mediul spitalicesc, prin fiecare componentă și tip de cameră curată construită, dotată sau integrată. Totodată, cu această ocazie am avut ocazia să arătăm impactul pe care l-am avut în cadrul celor mai de succes proiecte ale noastre, inclusiv construcția unuia dintre primele blocuri operatorii cu o structură integrală din sticlă din România.