+40.232.261.950
office@dacorumgrup.ro
Bd. Chimiei, nr. 89, Iași, România

PORTOFOLIU

Spitalul Clinic “Dr. C. I. Parhon” Iași

DESCRIERE PROIECT

Cu 16 secții integrate specializate pe multiple ramuri ale medicinei, spitalul clinic “Dr. C. I. Parhon” este singurul spital din România care a fost nominalizat la Excellence in Patient Care Awards acordate de Royal College of Physicians din Londra, contribuind la tratarea pacienților încă din anul 1943 și implicându-se ferm în misiunea de a le reda starea de sănătate pentru creșterea calității vieții acestora.

Spitalul a acționat cu reziliență și pricepere chiar și în timpul pandemiei de COVID-19, asigurând servicii medicale de calitate și punând starea fiecărui pacient pe primul loc de fiecare dată, fiind cunoscut pentru activitatea sa în domeniul transplanturilor și în cele mai dificile condiții.

Dată fiind preocuparea sa în dotarea secțiilor sale cu cea mai modernă aparatură medicală și în asigurarea unei structuri și infrastructuri sigure și de durată pentru fiecare spațiu medical, Dacorum Grup și-a oferit expertiza în proiectarea, construcția și echiparea a mai multor secții cu soluții optime de ultimă generație, create atât pentru cadrele medicale, cât și pentru pacient, precum:

  • Secție ATI
  • Bloc operator cu 4 săli de operații
  • Secție de transplant 
  • Amenajare secție imagistică  

GALERIE FOTO

DETALII TEHNICE

Perioada implementării: 2021