+40.232.261.950
office@dacorumgrup.ro
Bd. Chimiei, nr. 89, Iași, România
PRODUSELE NOASTRE

Versatilitate pentru eficiență

Sistemele Silenio sunt pregătite pentru orice situație pentru a răspunde nevoilor specialiștilor medicali

Fie sub formă de monitor sau computer de tip All-in-One (AIO), modelele din familia Silenio au aplicabilitate în orice domeniu medical și sunt compatibile cu orice tip de infrastructură IT spitalicească, fiind pregătite să ofere cadrelor medicale suportul tehnic la un standard înalt de care aceștia au nevoie în timpul operațiunilor de zi și în cadrul intervențiilor chirurgicale. Produsele Silenio se remarcă prin versatilitatea și flexibilitatea lor, întrucât pot fi integrate într-o varietate mare de modalități în orice cameră curată, pentru a facilita procesul de lucru al medicilor la fiecare pas și pentru a le permite o tratare cât mai eficientă și sigură a pacienților.

De asemenea, calitatea imaginilor afișate și gama largă de opțiuni software disponibile oferă un suport informațional ce este stabilit la comandă, astfel încât să corespundă necesităților specialiștilor pentru fiecare procedură. Funcționalitatea acestora este remarcată atat în timpul intervențiilor chirurgicale, cât și în alte proceduri medicale, întrucât capacitatea de imagistică a modelelor Silenio permite posibilitatea de a fi folosite ca monitoare de pacienți sau aparate de afișare a radiografiilor.

image

Design

Produsele Silenio sunt recunoscute prin design-ul lor elegant și ușor de transportat, cu o formă subțire și care prezintă o tehnologie modernă, ce are rol de a crește eficiența procedurilor medicale, fiecare sistem putând fi dotat cu o gama largă de elemente hardware și software și fiind disponibil în mai multe dimensiuni:

  • Silenio C – computer de tip AIO : 22”, 24”
  • Silenio D – monitor : 22”, 24”, 42”, 43”, modelul de 55” având și o rezoluție 4k UHD (3840 x 2160 pixeli)
  • Control, reglaj și utilizare

Silenio C și Silenio D sunt ușor de manevrat și controlat, având integrate butoane de comandă și ecran tactil pentru o utilizare cât mai simplă și confortabilă, iar parametrii de imagine pot fi întotdeauna ajustați în funcție de factorii ambientali și preferințele medicilor.

Materiale

Sistemele Silenio au fost concepute pentru a prezenta durabilitate și siguranță, având o protecție din plastic antimicrobial ce este ușor de curățat și dezinfectat, întrucât igiena din camera curată trebuie menținută în mod permanent, în timp ce design-ul fără găuri de aerisire nu permite pătrunderea aerului în interiorul sistemului. De asemenea, carcasa frontală de IP65 și cea din spate de IPX1 garantează utilizarea sigură și pe termen lung a acestora

Metode de integrare

Atât monitoarele, cât și computerele pot fi ușor atașate de către suporti ficsi si mobili pentru a fi la îndemâna cadrelor medicale, dar pot fi și integrate cu usurință în pereții camerelor curate sau amplasate în stații desemnate, dar și pe troleuri în cazul în care este nevoie de mobilitatea unui model mai mare în cadrul unei proceduri.

Fiecare sistem din familia Silenio este configurabil cu procesor i5 sau i7 și cu o memorie RAM de până la 16 GB și spațiu de stocare potrivit oricărei intervenții.

image