+40.232.261.950
office@dacorumgrup.ro
Bd. Chimiei, nr. 89, Iași, România
PRODUSELE NOASTRE

Soluția completă în digitalizare.

Sistemele Operion sunt oferite la comandă pentru o digitalizare optimă a blocului operator

Un sistem premium al Rein Medical, Operion reprezintă metoda optimă de digitalizare a fiecărui teatru medical, intrucat constă într-un ansamblu de elemente poziționate strategic ce reflectă eficiența calității germane printr-o tehnologie de ultima generatie, astfel incat sa se potriveasca structurii camerei curate și sa creasca eficienta îngrijirii pacienților.

Sistemul de videorutare și telemedicină Operion este configurat la comandă, fiind compus atât din monitoare, cât și stații de lucru cu diagonale cuprinse între 19 și 75 “, ce pot fi extinse cu o gamă largă de elemente, capacitățile de imagistică ale acestora prezentând o rezoluție înaltă și putând afișa datele a până la patru dispozitive medicale simultan, de la monitoare de funcții vitale până la aparate de radiologie. Prin urmare, prin vizualizarea acestor date, medicii au suportul informațional de care au nevoie la fiecare pas în timpul actului medical, avand rol de a facilita procesul decizional al acestora pentru o îngrijire a pacienților la viteza și calitatea optimă.

image
PRODUSELE NOASTRE

INTEGRARE ADAPTATĂ

Metodele de integrare a sistemelor Operion sunt realizate în funcție de configurația fiecărei săli de operație.

În timpul intervențiilor chirurgicale, informațiile medicale trebuie să fie la îndemâna specialiștilor la fiecare pas pentru ca procesul decizional al acestora sa se desfășoare cât mai eficient și rapid, iar fiecare mișcare a fiecărei proceduri să fie calculata la milimetru pentru obținerea celor mai bune rezultate pentru pacienți. De aceea, monitoarele și stațiile de lucru Operion pot fi poziționate într-un mod personalizat, adaptat la configurarea aparaturii din blocul operator, cât și la dimensiunile acestuia, fiind trei modalități de integrare conform structurii pereților blocului operator în care urmează să fie instalat:

Încastrare directă (design-ul FB)

Este cea mai rentabilă și igienică metodă de integrare, potrivită pentru blocurile operatorii cu sistem de pereți modulari, încastrarea fiind directă și completă în structura peretelui.

Montarea în corp de aluminiu (design-ul BODY)

Monitoarele pot fi încastrate într-o carcasă de aluminiu direct pe suprafețe, cu o adâncime uniformă de 125 mm ce permite montarea a mai multor dispozitive adiacente și o calitate a materialului de încastrare ce conferă o protecție optimă și o longevitate sporită.

Cadru de acoperire (design-ul BR)

Este soluția ideală pentru instalarea monitoarelor Operion în adancituri de gips-carton, cu un cadru fix montat la același nivel cu peretele teatrului de operații, a cărui dimensiuni sunt stabilite în funcție de cerințele specialiștilor.

Pentru garantarea igienei optime, cadrele design-urilor BODY și BR sunt lăcuite cu Polyflex Steridur, ce oferă un strat protector cu efect permanent ce elimină milioane de germeni la fiecare oră și permite curățarea simplă și rapidă a acestora.

image
PRODUSELE NOASTRE

POSIBILITĂȚI NELIMITATE

Fiecare sistem Operion este oferit în mod personalizat pentru eficiența optimă

Monitoarele Operion sunt disponibile în mai multe dimensiuni pentru adaptarea la orice spațiu, cu dimensiunile diagonalelor de la 19 la 75 “, ce pot fi folosite ca stații de lucru integrate de tip RIS, HIS și PACS, dar au rol și în managementul video, control și navigație, putând acționa și ca monitoare pentru camerele endoscopice, putându-se instala chiar și două monitoare adiacente de orice dimensiune în spatele unui singur panou protector.

Monitoarele mai mari de 32” au instalată opțiunea de ALS (Automatic Light Stabilisation) ce asigură longevitatea luminozității imaginilor, dar și opțiunea de a afișa cel puțin două imagini simultan din două surse diferite, cu opțiunile PIP (picture-in-picture) și POP (picture-outside-picture), iar cele de 55 și 75” oferă calitatea optimă a rezoluției de 4k2k și afișarea HD a patru imagini simultan.

Pentru atingerea celor mai bune performanțe, sistemele Operion sunt disponibile cu PC integrat, ce poate fi echipat cu procesor I5 și I7, dar și cu spații de stocare HDD și SSD, având o memorie RAM de până la 32 GB.

Sistemul Operion a fost proiectat pentru a fi utilizat cu ușurință, dar și ușor de curățat și dezinfectat. De aceea, majoritatea monitoarelor au o suprafață intuitivă, cu un panou de comandă integrat ce acoperă toate funcțiile dorite de navigare și monitorizare și este ușor de folosit, dar pot fi dotate cu o gamă largă de accesorii igienice pentru un control sporit, astfel încât echipa medicală să le poată folosi într-un mod ergonomic și sigur.

  • Ecran tactil PCAP ce poate fi utilizat în timpul purtării mănușilor chirurgicale, cu o permeabilitate și igienă la cele mai înalte standarde
  • Element de control GPIO pe bază de pedale
  • Soluția KVM de computer extern permite conectarea monitoarelor prin cabluri CAT de maxim 100 m lungime
  • Tastatura Medigenic îmbină igiena cu ergonomia printr-un design elegant, ce include de asemenea mouse, mousepad și DVD drive
  • Tastatura Doctray se focusează pe versatilitate și o utilizare cât mai simplă, avand un design robust, dar modern, ce are integrat un touchpad ce poate fi folosit și cu mănuși chirurgicale, dar pot fi incluse și un port USB și un scanner de cod de bare.