+40.232.261.950
office@dacorumgrup.ro
Bd. Chimiei, nr. 89, Iași, România
PRODUSELE NOASTRE

Sisteme performante șI versatile.

Orice sistem Clinio este ușor de integrat în blocul operator pentru o tratare a pacienților eficientă

Pentru o dotare a sălilor de operație la cele mai înalte standarde, sistemele de video-rutare Clinio reprezinta gama premium de produse oferită de către Rein Medical compatibilă cu majoritatea sistemelor de infrastuctura IT medicală, ce folosește tehnologia germană de ultimă generație pentru a conferi versatilitate blocului operator și permite o vizualizare de înaltă calitate a informațiilor necesare pentru fiecare intervenție medicală, de la datele clinice ale pacienților la imagistică la calitate înaltă. Prin urmare, medicii au suportul decizional optim la fiecare pas, încorporat într-un design modern, intuitiv și igienic, ce este dotat cu ecran tactil și carcasă din aluminiu, conferind echipei medicale un control sporit al imagisticii clinice.

image
PRODUSELE NOASTRE

MAI MULTE MODELE, MAI MULTE EXTENSII

Dimensiunile și capacitățile hardware și software ale sistemelor Clinio sunt oferite în mod personalizat.

Gama Clinio include produse de cea mai înaltă calitate, ce pot fi oferite sub o varietate mare de configurații, inclusiv sub formă de monitoare medicale și computere de tip All-in-One (AIO), fiind disponibile în mai multe dimensiuni și putând fi extinse și personalizate într-o mare varietate de moduri. Ca urmare, aduce funcționalitatea maximă în mai multe medii ale fiecărei instituții medicale, inclusiv în cadrul secțiilor ATI, blocurilor operatorii și mediilor sterile din mai multe specializari. Totodată, pentru creșterea flexibilității procesului de lucru, acestea pot fi integrate în pereți sau atașate de suporti ficsi și mobili, conferind versatilitate și flexibilitate fiecărei proceduri medicale.

Dimensiunile produselor:

  • Clinio C – AIO Computer : 22”, 24”, 27”
  • Clinio D – Monitor : 24”, 27”, 32” (ultimele două fiind disponibile și cu o rezoluție 4K UHD)
  • Clinio C poate fi configurat cu procesor i5 sau i7 și cu o memorie RAM de pana la 16 GB, spațiul său de stocare hard disk putând ajunge pana la 2 TB.

În construcția fiecărui model, materialele folosite se remarcă prin durabilitatea de care dau dovadă, carcasa de aluminiu frontală de IP65 și cea din spate de IP54 garantând utilizarea sigură și pe termen lung a acestora, design-ul sau închis și lipsit de găuri pentru aerisire asigurând protecția sterila optimă. Prin urmare, toate modelele Clinio sunt ușor de curățat și dezinfectat, menținând gradul adecvat de igienă la nivelul fiecărei camere curate.

image