+40.232.261.950
office@dacorumgrup.ro
Bd. Chimiei, nr. 89, Iași, România

Reprezintă soluția eficientă și inteligentă de a combina diverse modalități de terapie și resuscitare a pacienților cu ajutorul tehnologiei moderne oferite de Philips. Cu designul său portabil și interfața sa intuitivă, acesta este ușor de instalat, transportat și conectat pentru a asigura pacienților o monitorizare cât mai precisă și o terapie cât mai potrivită nevoilor lor clinice, dar este și ușor de folosit pentru specialiștii medicali, analizând parametri precum oximetria pulsului, presiunea non-invazivă a sângelui, temperatura corpului și capnografia.

HeartStart Intrepid se remarcă prin capacitatea sa de a-și regla capacitatea de șoc în funcție de profilul demografic al pacienților, atât adulți, cât și copii, dar și prin software-ul ce permite accesarea facilă și promptă a datelor clinice ale pacienților la fiecare pas, fiind ușor integrabil în infrastructura IT a unităților spitalicești. Totodată, acesta intuiește modalitatea de terapie necesară rezultatelor optime ale îngrijirii acestora, reușind, de asemenea, să afișeze datele oferite de monitoarele de funcții vitale și să analizeze pană la 12 derivatii cardiace simultan.

Prin urmare, specialiștii medicali iau decizii informate și sigure în mod constant, defibrilatorul asigurând ghiduri audio și prin text în timpul livrării șocurilor, obținându-se îmbinarea dintre eficiență și versatilitate în orice situație, pentru oricine.