+40.232.261.950
office@dacorumgrup.ro
Bd. Chimiei, nr. 89, Iași, România

Monitor de pacienți pentru examinarea RMN ce combină eleganța și modularitatea design-ului cu includerea de parametri ale funcțiilor vitale, reușind, astfel, sa atingă echivalentul monitoarelor proiectate pentru aplicații de acuitate mai mare:

  1. Electrocardiograma wireless
  2. Saturație de oxigen wireless
  3. Masurarea neinvazivă a presiunii sângelui 
  4. Capnografie 

Monitorul a fost creat pentru a îmbunătăți experiența pentru pacient, cat și pentru utilizator, prin funcționarea pe principiul tehnologiei wireless. Aceasta reduce anxietatea pacientului prin absența firelor conectate în timpul procedurii. Are o interfața user-friendly care este ușor de operat, accesat și vizualizat, deoarece intenționează să faciliteze decizia utilizatorului înaintea, în timpul și după operație prin dispunerea grafică prin săgeți unor trenduri ce oferă contextul potrivit. Are un sistem de alarmă Gauss ce minimalizează riscul de accidentări prin alertarea personalului medical de a menține o distanță corespunzătoare între magnetul RMN și monitor.

Expression MR200 integrează ușor datele monitorizate ale pacientului în sistemul IT al spitalului, deoarece sistemul de management SmartCase este standard prin Portalul Expression de Informatie. Prin urmare, personalul spitalului poate accesa, vizualiza și urmări astfel de date și valori vitale și le poate conecta și la sistemul de informații al spitalului (SIS – în traducere “HIS”) fără nevoia de a adăuga alte rețele de routere wireless.