+40.232.261.950
office@dacorumgrup.ro
Bd. Chimiei, nr. 89, Iași, România

PeriMed Periflux 6000 tcpO2

PRODUSELE NOASTRE

Examinare inteligentă

PeriFlux 6000 tcpO2 efectuează o evaluare precisă a oxigenului transcutanat din țesuturi pentru a sprijini procesul decizional clinic.

Pentru o evaluare și un diagnostic clinic optim, Periflux 6000 tcpO2 este o soluție versatilă și flexibilă pentru o analiză a microcirculației sanguine a pacienților la cele mai înalte standarde care evaluează starea metabolică a sângelui. Este echipat cu un ecran tactil, cameră pentru documentarea rănilor, imprimantă, tiparele circulației sanguine fiind măsurate cu ajutorul a pana la 8 canale transcutanate de oxigen (tcpO2) cu electrozi de tip Clark. De asemenea, este disponibil sub forma a două configurații:

  • Sistem de sine stătător
  • Sistem pe troler cu sau fără PC integrat
Pentru o vizualizare optimă a datelor de examinare, sistemul Periflux 6000 tcpO2 poate fi conectat și la sistemul informatic al spitalului (HIS), fiind compatibil cu sistemele HL7 și DICOM, dar rapoartele generate pot fi obținute și prin imprimanta opțională după fiecare utilizare. De asemenea, sistemul poate avea inclus diverse setări de echipare opționale precum: Presiunea perfuziei pielii (SPP) Presiunea segmentară Banda de alergare pentru testarea ABI Presiunea degetelor mâinii Conectarea către infrastructura IT spitaliceasca de tip DICOM sau HL7

UȘOR DE UTILIZAT

Fiecare suprafață PeriFlux 6000 tcpO2 este ușor de controlat și ghidează operatorul la fiecare pas în timpul examinării pacientului

Pentru fiecare configurație, sistemul este ușor de instalat, utilizat și transportat și are ca rezultat un flux de lucru accelerat, oferind îndrumări la fiecare pas în timpul examinării. Fie că este configurat cu un PC integrat sau ca un sistem de sine stătător, specialiștii îl pot utiliza cu doar câteva atingeri pe touchscreen sau clicuri pentru a obține rapoarte personalizate și jurnale de audit, în funcție de nevoile fiecărei proceduri, adunând doar datele necesare de fiecare dată.


De asemenea, sistemul Periflux 6000 tcpO2 poate fi actualizat la Periflux 6000 Combined prin adăugarea diferitelor elemente pentru o examinare non-invazivă complexă, măsurând următoarele:

  • Indicele gleznă-braț (ABI)
  • Indicele braț-deget(TBI)
  • Înregistrarea volumului pulsului (PVR)
  • Presiunea de perfuzie a pielii (SPP)
  • Kit de presiune pentru degetele de la mână
  • Kit de presiune pentru degetele de la picior
  • Kit de presiune segmentară
  • Kit banda de alergare pentru testarea ABI