+40.232.261.950
office@dacorumgrup.ro
Bd. Chimiei, nr. 89, Iași, România
PRODUSELE NOASTRE

Redefinirea evaluării microcirculației

Modelele PeriCam utilizează tehnologia LASCA pentru a optimiza vizualizarea modelelor de microcirculație a sângelui.

Folosind rezoluția, viteza și precizia ridicată a tehnologiei LASCA (Laser Speckle Contrast Analysis), PeriCam PSI este imagerul perfuziilor de sânge care inovează metodele de studiere a microcirculației sângelui la nivelul țesutului prin grafice în timp real și înregistrări video datorită software-ului integrat de înaltă performanță PIMSoft, care oferă specialistului versatilitate și control optim al vizualizării datelor.

image
PRODUSELE NOASTRE

PeriCam PSI este disponibil cu o funcționalitate opțională de zoom, sub forma a două versiuni

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Pericam PSI NR (Rezoluție normală)

Este un instrument care poate fi aplicat într-o mare varietate de proceduri, inclusiv determinarea adâncimii arsurilor și a funcției microvasculare a pielii în timpul diagnosticului clinic, fiind capabil să măsoare în zone de 20 x 24 cm, de la o distanță cuprinsă între 13 și 41,5 cm, iar infuzia de țesut este vizualizată la o rezoluție de 33 μm / pixel . în același timp, este ușor de montat și reglat, deoarece poate fi instalat pe un troler cu un braț flexibil, ceea ce permite mișcarea și poziționarea lină.

image
image

Pericam PSI HR (rezoluție înaltă)

Având aplicabilitate în cadrul procedurilor de la mai multe specialități, de la imagistica fluxului sanguin cerebral (CBF) la șoareci și șobolani până la modele de angiogeneză, cum ar fi modelul de ischemie al membrelor posterioare (HLI). PeriCam PSI HR folosește o capacitate optică cu o rezoluție de 10 μm/pixel pentru a măsura suprafețe de 21 x 25 mm, iar cu funcția opțională de zoom poate vizualiza zone de 20 x 24 cm, cu o poziționare fixă de la 13 cm pe un suport pentru microscop.

Modelele PeriCam PSI sunt ușor de pornit și de utilizat, folosind o tehnologie laser NRI (aproape infraroșie) de 785 nm pentru a măsura modelele de sânge, cu o cameră de înaltă rezoluție de 2448 x 2048 pixeli care poate analiza până la 120 de imagini pe secundă, iar laserul vizibil de 685 nm are rolul de a facilita poziționarea acestora pe zona de analiză a pacientului.