+40.232.261.950
office@dacorumgrup.ro
Bd. Chimiei, nr. 89, Iași, România
PRODUSELE NOASTRE

MAI MULTE MODELE, MAI MULTE SOLUȚII

Fiecare model de masă de operatie Medifa 5000 vine cu un mecanism adaptat nevoilor specialiștilor

Este seria de mese de operație desemnată folosirii în timpul transportului cu ambulanța, dar și în mediul clinic, întrucât este soluția stabilă și versatilă ce răspunde nevoilor specialiștilor medicali de pe orice specialitate, prin asigurarea poziționării optime a pacienților în cadrul oricărei intervenții chirurgicale, cu o suprafață radiotransparentă. Medifa 5000 este disponibilă sub forma a 10 submodele ce funcționează pe bază de mecanism de reglare a înălțimii hidraulic (750-1000 mm) sau electrohidraulică la înălțime standard (780-1080 mm) sau redusă (600-950), unele avand o toleranță de încărcare de maxim 250 kg.

image
PRODUSELE NOASTRE

EFICIENȚA CONCEPTULUI MODULAR

Fiecare componentă a Medifa 5000 poate fi folosită în funcție de nevoile fiecărei operații

De asemenea, Medifa 5000 oferă conceptul modular ce permite ajustarea componentelor existente sau a accesoriilor opționale pentru facilitarea poziționării stabile a diverselor zone ale corpului uman, de la cap pana la extremitățile membrelor, în funcție de nevoile și posibilitățile specialiștilor medicali, dar și o experiență de utilizare ergonomică și ușor de învățat și o siguranță optimă pentru pacienți.

Medifa 5000 poate fi folosită pentru următoarele specializări: chirurgie de zi, chirurgie generală, ginecologie, urologie, proctologie

image