+40.232.261.950
office@dacorumgrup.ro
Bd. Chimiei, nr. 89, Iași, România
PRODUSELE NOASTRE

Pregătit pentru prima linie.

Este un ventilator ultra-portabil, de înaltă performanță și pe bază de turbină, conceput pentru uz militar (armată, marină și aviație), în special în situațiile de urgență din prima linie. Acesta respectă trei standarde militare americane, 461G MIL, 810G MIL și 1275 MIL, durabilitatea și rezistența sa fiind testate în mai multe medii și pe mai multe criterii.

Versatilitatea sa se datorează dimensiunilor reduse, greutății de numai 1,3 kg și ușurinței de utilizare a interfeței, deoarece designul său intuitiv permite respondentului să asigure o ventilație mai rapidă pentru pacient, precum și compatibilitatea sa cu ochelarii de vedere pe timp de noapte și rezistența sa la altitudini de maximum 7620m.

image
PRODUSELE NOASTRE

Designul ușor și durabil este întotdeauna pregătit pentru situații de urgență militară

Acesta asigură o performanța ca pentru spital direct pe teren și elimină nevoile altor ventilatoare, deoarece este, de asemenea, compatibil cu sistemele RMN și pregătit pentru mai multe scenarii de urgență din prima linie. În plus, capacitatea sa Energy Flex îi sporește fiabilitatea în situațiile de luptă din prima linie, deoarece este compatibil cu bateriile reîncărcabile, dar și cu bateriile nereîncărcabile care au un ciclu de viață prelungit și sunt rezistente chiar și în cele mai dure medii. Performanța sa este dublată calitatea sa de a fi oferit fără nevoie de întreținere, deoarece Ventway Sparrow Robust necesită doar înlocuirea periodică a filtrului.

  • Dimensiuni: 167 x 165 x 60 m
  • Greutate: 1.3 kg
image