+40.232.261.950
office@dacorumgrup.ro
Bd. Chimiei, nr. 89, Iași, România
PRODUSELE NOASTRE

IMPUNÂND STANDARDE NOI 

RotexShoe se concentrează pe siguranța și confortul pacienților prin design-ul său inovator  

Este gheata de tracțiune compatibila cu toate mesele de operație, ce setează  etalonul de siguranță mondial în poziționarea piciorului pacientului în timpul intervențiilor traumaologice sau a artroscopiilor de șold. Acesta conferă versatilitate actului medical, piciorul putând fi ușor și rapid poziționat în gheată cu ajutorul componentelor sale.

image
image
  • Învelișul pentru picior de unică folosință este steril și menține un grad de igienă optim în timpul intervenției, dar prezintă și o capacitate ridicată de adaptare la anatomia labei piciorului pentru fiecare pacient, urmărind conturul anatomic al membrului inferior
  • Curelele de prindere asigură stabilitatea poziționării printr-o presiune uniformă 
  • Suportul de picior ce acționează ca un cadru stabil și durabil, ce susține o greutate de până la 80 de kg
RotexShoe este conceput cu un design fără latex și asigură eficiență prin stabilitate și adaptabilitate într-o manieră ergonomică, fiind disponibil în mai multe modele pentru diferite dimensiuni ale labei piciorului. Modelul este ușor de curățat, dezinfectat și întreținut, învelișurile de picior putând fi achiziționate la un impact financiar minim, iar design-ul intuitiv îl face ușor de folosit de către specialiștii medicali, pentru a reduce timpul și energia necesară pregătirii intervenției.
PRODUSELE NOASTRE

ELEMENTUL-CHEIE AL CONDOR MEDTEC

RotexShoe este compatibil cu alte sisteme Condor de poziționare a pacienților

De asemenea, RotexShoe reprezinta un element-cheie în poziționarea membrelor inferioare ale pacienților, prin articulații sferice, de către sistemele RotexTable și Condor ES, ce cresc calitatea actului medical menținând pacientul în poziția optimă pentru ca intervenția să decurgă cât mai ergonomic și eficient.
image