+40.232.261.950
office@dacorumgrup.ro
Bd. Chimiei, nr. 89, Iași, România

Akrus AK 480

PRODUSELE NOASTRE

FLEXIBIL SI DURABIL

AK480 are o structură rigidă, dar aduce confortul maxim.

Într-o interventie chirurgicala, specialistul trebuie să stea intr o pozitie cat mai stabilă cat să îi permită mișcări sigure și precise, dar și destul de confortabilă și ergonomică astfel incat sa nu obosească, iar calitatea mișcărilor și a procedurii în sine să fie menținută la standarde optime.

De aceea, Akrus ak 480 este scaunul care îmbina versatilitatea cu siguranța și confortul în cadrul blocului operator prin design-ul său ergonomic și durabil, fiind ușor de folosit, reglat și manevrat.

Ușor de ajustat

Scaunul chirurgical poate fi ajustat din fiecare unghi conform nevoilor utilizatorului. Pedalele de la baza scaunului permit deblocarea frânei, ce este activată prin apăsarea cadrului circular pentru menținerea unei poziții fixe, dar și reglarea electrică a înălțimii scaunului, în funcție de nevoie. Totodată, chirurgul poate obține confortul optim prin ajustarea înclinației și poziției în plan vertical a spătarului și șezutului, dar și prin ajustarea suporturilor pentru brațe. Acestea sunt disponibile sub forma a mai multe submodele și pot fi reglate într-o infinitate de modalități prin articulația de 360o, putând fi ajustată și înălțimea acestora în cazul în care medicul trebuie sa lucreze în timp ce stă în picioare, mișcarea rotativă a tijelor lor de suport facilitând așezarea și ridicarea de pe scaun.