Societatea noastra, Dacorum Grup S.R.L., a luat fiinţa în 1999 în Iaşi, având ca obiect principal de activitate importul şi comercializarea produselor parafarmaceutice.

Ne-am implicat activ în activitaţile comerciale din sectorul medical românesc, fiind în permanenta în cautare de produse noi, evoluate, care sa vina în întâmpinarea intereselor celor mai exigenti clienti, cu intentia declarata de a le câstiga aprecierea şi constanta în solicitari.

Initial, o echipa tanara s-a concentrat pe distributia locala a consumabilelor de uz spitalicesc, preocupându-se însa şi de dezvoltarea pe mai multe directii de interes, manifestate de piata medicala. Totodata, societatea DACORUM GRUP S.R.L. s-a facut remarcata prin executarea de sisteme complete de gaze medicale, apa sterila şi camere curate (mobilier medical, sisteme de lampi scialitice), precum si prin import si distributie de dispozitive medicale şi echipament, instrumentar si accesorii prosectura.

Dacorum Grup detine astazi proiecte avantajoase ce ne recomanda pentru posibile relatii profesionale in viitor, atat cu beneficiari din sectorul medical cat si cu parteneri din sfera furnizorilor. Astfel, suntem mandri sa afirmam ca reprezentam o oportunitate fructuoasa de afaceri pe piata medicala romaneasca.

Consecinta a consecventei in relatiile cu clientii si furnizorii, evolutia Cifrei de Afaceri a societatii DACORUM GRUP S.R.L. a inregistrat o crestere constanta, ajungand in la o Cifra de Afaceri de~ 4.000.000 euro.

Domeniul de activitate al Dacorum Grup s-a extins de-a lungul timpului, astazi punctele majore de interes fiind reprezentate de solutiile integrate pentru bloc operator si camere curatate, importul si comercializarea echipamentelor medicale (pentru acestea asigurandu-se atat montajul, cat si servicii de intretinere pe perioada de garantie si interventie la cerere), a instrumentarului si mobilierului medico-chirugical, pastrand atentie sporita in directia produselor pentru dezinfectie, oxigenoterapie sau anatomopatologie, avand in vedere satisfacerea cererilor beneficiarilor la un raport optim calitate-pret in acord cu necesitatile acestora.

De asemenea, activitatea de service pentru acest tip de dispozitive medicale a fost sustinuta cu succes datorita faptului ca societatea noastra este autorizata de catre AgentIa Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale subordonata Ministerului Sanatatii din Romania pentru repararea, mentenanta si punerea in functiune/instalarea dispozitivelor medicale electromecanice, intre care se regasesc si paturile A.T.I.

O dezvoltare aparte s-a produs in directia lucrarilor de instalatii tehnico- medicale, prin proiectarea si realizarea, cu ajutorul unui personal calificat si specializat, a traseelor de distributie pentru gaze si fluide medicale, a sistemelor compartimentate chirurgicale si ATI, precum si spitale la cheie cu Bloc Operator, A.T.I., laboratoare si spitalizare, pentru a oferi solutii complete nevoilor complexe din sectorul medical. De asemenea, societatea noastra este abilitata I.S.C.I.R pentru aceasta activitate.

Desigur, o perspectiva largita asupra solicitarilor majore ridicate de unitatile sanitare rezida in construirea si cultivarea unor relatii profesionale puternice consolidate in timp cu multa atentie si corectitudine, cu furnizori de renume de pe tot teritoriul Europei, dar nu numai (pentru unii dintre acestia dezvoltam, in prezent, activitati de reprezentare exclusiva pentru Romania).

Acum societatea noastra se numara printre cele mai competitive prezente din sectorul medical.

Pentru a satisface cat mai fidel nevoile pietei si pentru a putea prezenta solutii complete clientilor nostri am dezvoltat parteneriate cu importatori si producatori de renume.